Hvorfor er fiskeri så fedt?


25 Oct
25Oct

Jeg elsker fiskeri. Det er jeg ikke i tvivl om. Men for nyligt blev jeg spurgt om, hvorfor jeg egentlig gør det, og mit svar kom ikke prompte, hvilket med stor sandsynlighed skyldes, at der er rigtig mange årsager til, at jeg elsker fiskeri.

Først og fremmest elsker jeg at tilbringe tid i naturen. Det er så herligt at sidde i naturskønne omgivelser og kigge ud over vandet, mens man håber, at ens prop på et tidspunkt forsvinder under overfladen. Derudover kan jeg godt lide, at fiskeri er en rolig sport, men samtidig intens. Jeg har aldrig haft et ret godt boldøje, og derfor er jeg altid efter kort tid stoppet med andre sportsgrene. Det er ikke så sjovt at være med, hvis man slet ikke har flair for det.

Når man fisker behøver man ikke noget boldøje. Ligeledes skal man ikke knokle hårdt i 2 x 45 minutter. Fiskeri er dog stadigvæk intens, for man skal være klar, når der endelig sker noget. Derudover er der jo også forskel på fiskeriformer, og når man fisker med blink eller fluefisker, er man aktiv hele tiden, men ikke på en fysisk udmattende måde, og det holder jeg meget af.

Sidst, men ikke mindst tror jeg, at jeg elsker fiskeri så højt, som jeg gør, fordi det er så fedt at fange noget. Kampen mod naturen fascinerer mig. Det er så fedt, når en fisk kæmper imod, og man skal bruge alle sine evner for hive den i land - særligt når det lykkes. 

Derudover er det også en bonus, at man fanger sin egen mad. Det er altid særligt lækkert at få nyfanget fisk, og det smager altid lidt bedre, fordi man selv har fanget fisken. 

Der er sikkert flere grunde til, at jeg elsker fiskeri, men det ovenstående er i hvert fald de primære. 

Så kom vi i gang med bloggen! Jeg glæder mig til at blogge meget mere i fremtiden, hvor jeg vil berette om mine fangster og forsøge at komme med tips og tricks til fiskeri. Måske vil jeg anbefale et fiskehjul, en fiskestang eller noget helt tredje fiskegrej. Det ser vi på!

Comments
* The email will not be published on the website.
I BUILT MY SITE FOR FREE USING